per pagina
7 artikel(en)

Xbox 360, Kinect sensor + Kinect Adventures

€ 125,00

NU OP VOORRAAD!

Met de Kinect-sensor ervaar je gaming zoals nooit te voren. De magische technologie van de Kinect-sensor is in staat om de bewegingen van je hele lichaam te herkennen waardoor jij zelf de controller bent. De sensor werkt met elke Xbox 360 en wordt geleverd inclusief de game “Kinect Adventures”.


Inhoud:

- Kinect Sensor.
- Voedingkabel (voor gebruik met Xbox 360 Arcade, Pro of Elite modellen).
- Kinect Adventures game.
- Wi-Fi Extension kabel (voor gebruik met Xbox 360 Arcade, Pro of Elite modellen met
  wireless networking adapter).
- Handleiding.

Met Kinect™ Adventures kom je op een compleet nieuwe manier van de bank en in de game. Jij en je vrienden en je familie springen, draaien en schoppen je door 20 super spannende avonturen op exotische locaties. Je moet je samen door razende stroomversnellingen vechten, hindernisbanen nemen of een lekkend onderwater observatorium redden. Laat je prestaties online aan de hele wereld zien met Photo Moments en Living Statues. Het avontuur wacht op je.
 

Met ''Kinect'' kun je sporten, zingen, dansen, vechten en alles wat 's werelds beste gameontwerpers maar kunnen verzinnen zonder dat je een controller nodig hebt!
Jouw acties en je emotionele reacties zullen allemaal door je Xbox 360 worden erkend en herkend.

Deze onvoorstelbare nieuwe gamebeleving wordt mogelijk gemaakt dankzij de Project Natal Sensor, een combinatie van een RGB-camera, een dieptesensor, multi-array microfoon en aangepaste processor met speciale software, allemaal in één apparaat. Bestaande camera's en controllers traceren bewegingen alleen in 2D, maar Project Natal volgt lichaamsbewegingen in 3D en reageert op commando's, aanwijzingen en zelfs op veranderingen in de emotie die in je stem te horen is!

Door je voor de Project Natal Sensor op te stellen, kun je je instructies gewoon met je stem geven. En niet alleen maar trefwoorden, maar complete zinnen. De Project Natal Sensor herkent je gezicht ook, zodat je je bij Xbox LIVE kunt aanmelden zonder dat je iets hoeft te zeggen of te doen, behalve misschien blij kijken.

Met ''Kinect'' is de enige ervaring die je nodig hebt, de ervaring die je van het leven opdoet. Het komt binnenkort uit en zal de wereld van het entertainment drastisch veranderen, maar exclusief op de Xbox 360.

Geen Controllers... Alleen jij !!!

Kinect ™ brengt games en entertainment tot leven in onvoorstelbare nieuwe manieren, door zonder controller te spelen.
Armen, benen, voeten en handen, met Kinect ™ zijn er geen controllers, alleen jij.
Het is zo natuurlijk, zo intuïtief dat de technologie verdampt, waardoor de natuurlijke magie in ieder van ons er doorheen schijnt.


U bent klaar om te spelen !
Gemakkelijk te gebruiken en meteen plezier, Kinect ™ krijgt iedereen van de bank af.

Kinect ™ bezorgt jou met de Xbox 360 buitengewone ervaringen.
De unieke sensor van Kinect en de speciaal daarvoor ontworpen games zetten de volledige beweging van het lichaam om in het spel.
En het grote nieuws is  dat Kinect ™ met elke Xbox 360 console werkt.**

Kenmerken:
    
*
     
You are the controller: Kinect ™ biedt een geheel nieuwe manier om te spelen, je bent namelijk zelf de controller. Het maakt gebruik van een sensor om je lichaamsbewegingen te volgen en je gezicht te herkennen, het luistert zelfs naar je stem. Als je weet hoe je je handen moet bewegen, je heupen moet schudden, of spreken, zullen jij en jouw vrienden direct in een Kinect ™ omgeving springen.
    
*
      
Full-body play: Kinect ™ biedt een nieuwe manier van spelen waarbij je alle delen van jouw lichaam gebruikt. Als jij de controller bent, heb je niet alleen controle over de superheld, je bent dan de superheld. Full-body tracking maakt het mogelijk dat de "Project Natal" sensor al uw bewegingen, van kop tot teen, kan opvangen wat de spelers een full-body gaming ervaring geeft.
    
*
      Personalized play
: Kinect ™ biedt een spel-ervaring waarbij het gezicht en stem van de speler wordt herkend. Begroet en praat met personages in het spel, of stap simpelweg in het licht van de sensor om in te loggen op Xbox Live en contact te maken met jouw vrienden. Kinect ™ is slim genoeg om stemmen en gezichten te onthouden. Gamen en entertainment is nog nooit zo persoonlijk geweest.
    
*
     
Off-the-couch play: Kinect ™ biedt een spel-ervaring dat jou van de bank af krijgt, op je voeten krijgt en je heel veel plezier bezorgt. Elke Kinect ™-ervaring is ontworpen om spelers te laten lachen, juichen en vooral samen te laten spelen. Kinect ™ maakt 'social gaming' off-the-couch fun.

Aankomende Kinect ™ Games voor iedereen:

    
* Dance Central: Brengt je dance-moves naar het volgende niveau!
    
* Kinectimals: Het maken en houden van een aantal zeer ''wilde'' vrienden van op je eigen exotisch eiland.
    
* Kinect Sports: Je bent aan de beurt! Schop de bal, gooit een speer, rol de bowling-bal. Het is jouw beurt om mee te doen aan deze game.
    
* Kinect Joy Ride: Ben je klaar de rit van je leven te krijgen met dit racespel?
    
* Your Shape: Fitness Evolved: De ervaring is virtueel, maar het zweet is echt!
    
* Kinect Adventures!: Het spel, dat je hart laat bonzen en een uitdaging voor iedereen is.
    
* Zumba Fitness: Word lid van een club met een one-of-a-kind-, dans-fitness workout met sexy, high-energy muziek!
    
* Sonic freeriders: Sonic arriveert op Kinect met zijn wereldbekende snelheid in de snelste Kinect spel beschikbaar bij de lancering!


Xbox 360 Kinect vereist 175MB geheugen.

Omgebouwd met RGH Xbox 360 Arcade 20GB

€ 250,00

Let op: Deze console is omgebouwd!


Inhoud doos:
- Xbox 360 Arcade console
- 256 MB Intern Geheugen
- Xbox 360 Wireless controller
- Scart kabel
- Nederlandse handleiding
- Aansluitkabels

Xbox 360 Arcade console
Met een Xbox 360 arcade spelcomputer haalt u een complete entertainment ervaring in huis. De spelcomputer beschikt over 
een ingebouwde DVD speler en heeft een HDMI aansluiting zodat u games en films op high definition ( maximaal 1080p ) 
kunt afspelen. Dankzij het ingebouwde geheugen kunt u de voortgang van spellen opslaan ( savegames ) zodat u niet 
telkens opnieuw hoeft te beginnen. De mooie witte kleur geeft de Xbox 360 arcade een luxe uitstraling en past perfect in 
een moderne huiskamer. 

Indien u dus geen behoefte heeft aan het downloaden van game demo's, films of uitbreidingen voor games, dan is de 
Xbox 360 Arcade een voordelige keuze om toch gewoon te kunnen gamen. De Xbox 360 arcade speelt alle xbox 360 
games af.

Inhoud pakket
Naast de Xbox 360 arcade zelf zit er in de doos een Scart kabel bijgeleverd zodat u de spelcomputer op bijna alle televisies kunt aansluiten.
Zelfs op oudere televisies kunt u de spelcomputer aansluiten. Tevens zit er een draadloze controller bijgeleverd zodat u direct aan de slag kunt
met gamen. De draadloze controller werkt op afstanden tot wel 9 meter! Uiteraard zit er een Nederlandse handleiding bij de
Xbox 360 arcade zodat het aansluiten een fluitje van een cent is.

Online mogelijkheden
De Xbox 360 Arcade console kunt u aansluiten op internet om zo verbinding te maken met Xbox Live marketplace. Dit is de 
online service van Microsoft waar u updates, demo's, films en muziek kunt downloaden. Op Xbox live marketplace staan 
duizenden downloads waarvan vele gratis maar ook producten waarvoor u moet betalen. 

Het betalen voor producten zoals game uitbreidingen of films gaat via credit card of via zogenaamde Microsoft Points.
Microsoft Points kunt u bij Xboxhome aanschaffen en komen in verschillende varianten, zo kunt u 800 punten kopen, 2100 en 4200 punten kaarten.
Deze kaarten zijn pre-paid kaarten net als bij mobiele telefoons en aan de hand van een code die u invoert krijgt u dan een tegoed op uw account
toegekent. Met deze punten kunt u dan producten downloaden, zo kost een kleine arcade game 400 punten maar zijn er ook
kleinere aankopen te doen zoals een paar extra nummers voor een muziek game of extra auto's voor een racegame.

Via Xbox Live kunt u ook tegen andere spelers spelen indien het spel een meerspeler mogelijkheid biedt. Om tegen andere 
spelers te kunnen spelen dient u wel over een Xbox live gold abonnement te beschikken. Deze abonnementen zijn via 
Xboxhome te bestellen en worden in 2 varianten geleverd. Het xbox live gold abonnement voor 3 maanden en een 
abonnement voor 12 maanden. Met een abonnement op xbox live krijgt u ook altijd als eerste toegang tot nieuwe demo's en 
andere downloads. 

Garantie
Op de Xbox 360 arcade zit 1 jaar garantie.

Omgebouwd met RGH Xbox360 Slim 4 GB

€ 285,00

Let op: Deze console is omgebouwd! Inhoud doos: - Xbox 360 Slim console met 4 GB - 4 GB intern geheugen - Xbox 360 slim Wireless controller - Scart kabel - Nederlandse handleiding - Aansluitkabels Xbox 360 Slim 4GB Console: Met een Xbox 360 slim spelcomputer haalt u een complete entertainment ervaring in huis. De spelcomputer beschikt over een ingebouwde DVD speler en heeft een HDMI aansluiting zodat u games en films op high definition ( maximaal 1080p ) kunt afspelen. Dankzij het ingebouwde geheugen kunt u de voortgang van spellen opslaan ( savegames ) zodat u niet telkens opnieuw hoeft te beginnen. De mooie witte kleur geeft de Xbox 360 arcade een luxe uitstraling en past perfect in een moderne huiskamer. De Xbox 360 slim speelt alle Xbox 360 games af. Inhoud pakket Naast de Xbox 360 slim zelf zit er in de doos een Scart kabel bijgeleverd zodat u de spelcomputer op bijna alle televisies kunt aansluiten. Zelfs op oudere televisies kunt u de spelcomputer aansluiten. Tevens zit er een draadloze controller bijgeleverd zodat u direct aan de slag kunt met gamen. De draadloze controller werkt op afstanden tot wel 9 meter! Uiteraard zit er een Nederlandse handleiding bij de Xbox 360 slim zodat het aansluiten een fluitje van een cent is. Online mogelijkheden De Xbox 360 Slim console kunt u aansluiten op internet om zo verbinding te maken met Xbox Live marketplace. Dit is de online service van Microsoft waar u updates, demo's, films en muziek kunt downloaden. Op Xbox live marketplace staan duizenden downloads waarvan vele gratis maar ook producten waarvoor u moet betalen. Het betalen voor producten zoals game uitbreidingen of films gaat via credit card of via zogenaamde Microsoft Points. Microsoft Points kunt u bij Xboxhome aanschaffen en komen in verschillende varianten, zo kunt u 800 punten kopen, 2100 en 4200 punten kaarten. Deze kaarten zijn pre-paid kaarten net als bij mobiele telefoons en aan de hand van een code die u invoert krijgt u dan een tegoed op uw account toegekend. Met deze punten kunt u dan producten downloaden, zo kost een kleine arcade game 400 punten maar zijn er ook kleinere aankopen te doen zoals een paar extra nummers voor een muziek game of extra auto's voor een racegame. Via Xbox Live kunt u ook tegen andere spelers spelen indien het spel een meerspeler mogelijkheid biedt. Om tegen andere spelers te kunnen spelen dient u wel over een Xbox live gold abonnement te beschikken. Deze abonnementen zijn via Xboxhome te bestellen en worden in 2 varianten geleverd.

Garantie Op de Xbox 360 Slim zit 1 jaar garantie.

Omgebouwde Xbox 360 Slim Console met 250GB HDD (Wasabi 360)

€ 375,00
kijk hier voor de specs van Wasabi360

Xbox 360 250 GB: meer mogelijkheden in een compacte behuizing

De Microsoft Xbox-familie is weer een aanwinst rijker. En wat voor een! De Xbox 360 250 GB beschikt over meer mogelijkheden dan zijn voorgangers. Daarnaast is deze combinatie van spelcomputer en mediacenter een stuk compacter, maakt nauwelijks geluid en ziet er met zijn slanke, shiny behuizing ook nog eens superstrak uit.

Maak van je Xbox 360 een mediacenter

De naam zegt het eigenlijk al. Met deze Xbox 360 beschik je over een riante 250 GB aan opslagcapaciteit. Dus naast je gamedata en Xbox Live-profielen is er meer dan genoeg plaats voor fotobestanden, HD-films en een uitgebreide muziekcollectie. Zo maak je moeiteloos een compleet mediacenter van je Microsoft Xbox 360 250 GB.

Verbinden via de interne Wireless N-kaart

Films streamen van of naar je Xbox 360, zonder onhandige kabels door heel je huis? Draadloze technologie maakt het mogelijk. De Xbox 360 250 GB heeft zelfs een ingebouwde Wireless N-adapter. Dus je hebt geen externe accessoires nodig om contact te maken tussen jouw netwerk, het internet, Xbox Live en je Xbox 360 250 GB.

Helemaal klaar voor Microsoft Kinect

De Xbox 360 250 GB is helemaal klaar voor Kinect! Spellen spelen zonder controller, je Xbox bedienen met handgebaren en je stem, Kinect maakt het mogelijk. Op de oude Xbox 360-modellen heb je nog een extra voeding nodig voor de Kinect-sensor, maar dankzij een extra Kinect-aansluiting maak je direct verbinding met de Xbox 360 250 GB.

Inclusief controller en headset

Een draadloze, zwarte controller en bedrade Xbox Live-headset maken het Xbox 360 250 GB-pakket helemaal compleet. Ook je oude, vertrouwde Xbox 360-controllers en haast alle andere accessoires werken prima met deze console. Alleen de externe Xbox 360 Hard Disks en Memory Units zijn niet compatibel met dit model.

In de doos:

 • AC-adapter
 • Zwarte draadloze controller
 • Zwarte bedrade headset
 • AV-kabel (composiet)
 • Handleiding

Microsoft Xbox 360 250 GB features:

 • Compacte Microsoft Xbox 360
 • Spelcomputer én mediacenter
 • Stiller dan zijn voorgangers
 • Interne 250 GB harde schijf
 • Ingebouwde draadloze netwerkkaart
 • Klaar voor Microsoft Kinect
 • HDMI- en S/PDIF-aansluitingen

 Xbox 360 Slim 4GB (Bulk) Kinect (Black) Kinect Adventures X360key

€ 400,00

Xbox 360 Slim met 4GB + Kinect (Black) + Kinect Adventures omgebouwd met X360key.


Xbox 360 Slim 320 GB + Kinect Limited edition Star wars (x360Key)

€ 449,99

Deze unieke Star Wars Xbox 360-bundel zal de harten van menig Star Wars-fan sneller doen kloppen. De console en controller zijn gestijld naar de twee bekendste Star Wars droids. Daarnaast maakt de console de herkendbare R2-D2 geluidjes.

- Exlusieve Xbox 360 console in het kleurenthema van R2-D2 en zijn unieke geluiden.
- Witte Kinect Sensor
- Speciale Xbox 360 wireless controller in de kleuren van C-3PO
- 320GB hardeschijf
- Xbox 360 wired headset
- De game Kinect Star Wars
- Composite A / V-kabel


per pagina
7 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Categorie
 1. Origineel (1)
 2. Omgebouwd met X360KEY (3)
 3. Omgebouwd met Wasabi360 (1)
 4. Omgebouwd met RGH / JTAG (2)
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€124
€450