per pagina
17 artikel(en)

Carve - Xbox360

€ 5,00

Carve is het beste te vergelijken met Wave Race: Blue Storm voor de Nintendo GameCube, waarin je plaatsneemt op een jetski en de golven moet bedwingen. Op een supersnelle jetski zul je op parcours in onder andere Amsterdam en IJsland de competitie moeten verslaan.


Kinect Joy Ride - Xbox360

€ 10,00

“Kinect Joy Ride” is de eerste controllervrije race game, die jou en je vrienden meeneemt in de race van je leven en een rijbewijs is niet nodig! 

Resident Evil 5 - Xbox360

€ 19,99

Resident Evil 5 is een 3de persoons actie/horrorgame. De setting is deze keer het bloedhete Afrika.

Gears of War 3 - Xbox360

€ 20,00

“Gears of War 3” is het spectaculaire slotstuk op een van de meest gedenkwaardige en gevierde franchise in videogames. “Gears of War 3”, stort spelers in een aangrijpend verhaal van hoop, overleven en broederschap. 

Prototype - Xbox360

€ 20,00

Ontdek het leven na de evolutie. In PROTOTYPE, een splinternieuwe third-person open-wereld/actie-game, besturen spelers Alex Mercer, een genetisch gemuteerde gedaanteverwisselaar zonder herinneringen aan zijn verleden in zijn vastberaden missie om het mysterie van zijn bestaan op te lossen.

Kinect Adventures - Xbox360

€ 20,00

Kinect Adventure is de game voor de Kinect! Het laat je perfect zien wat deze wonderbaarlijke camera kan. Bovendien kan je met zijn tweeen spelen. Dus een wildwaterbaan, trefbal of een obstakel baan, niets is te gek voor Kinect Adventure.

Alice: Madness Returns - Xbox360

€ 24,99

Elf jaar geleden raakte Alice door een vreselijke brand haar familie én haar verstand kwijt. Ze werd gedwongen opgenomen in Rutledge Asylum, waar ze moest vechten tegen haar demonen en zich steeds verder terugtrok in haar fantasiewereld: Wonderland.

Call of Duty MW3 - Xbox360

€ 25,00
Call of Duty: Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty: Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten!

Need For Speed: Hot Pursuit- Xbox360

€ 25,00

De online racewereld veranderd voorgoed met de komst van Need for Speed, Hot Pursuit. De game introduceert de intensiteit en adrenaline van politie achtervolgingen in een revolutionaire sociale gameplay met talloze mogelijkheden om contact te onderhouden en samen of tegen elkaar te racen.

Warriors Orochi 2 - Xbox360

€ 25,00

De Serpent King Orochi komt terug op de Xbox 360 in Warriors Orochi 2. Serpent King Orochi heeft de Dynasty Warriors en Samurai Warriors gevangen genomen in een poging zijn macht te testen.

HALO Reach Fable III Double Pack - Xbox360

€ 25,00
  • Een super voordelige double pack met 2 top titels! Halo Reach en Fable 3.

Toy Story 3 Xbox 360

€ 26,99

'Toy Story 3: The Video Game' vertelt een verhaal over de cowboy Woody en de ruimteheld Buzz. Beiden zijn geen gewone helden, maar speelgoed en eigendom van Andy. Dit illustere duo wordt, samen met al het andere speelgoed, door hun eigenaar gedumpt in het kinderdagverblijf van het ziekenhuis. Kun jij ontsnappen uit de plakkerige kleine tengeltjes van de kinderen uit de peutercrèche?

Final Fantasy XI - Xbox360

€ 30,00

Final Fantasy XI is de eerste Massive Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) in het Final Fantasy-universum. MMORPG betekent dat duizenden spelers dit spel tegelijk met elkaar kunnen spelen. Final Fantasy XI draait om de nasleep van een grote oorlog waarin je je eigen volk moet beschermen.

Banjo Kazooie: Nuts and Bolts - Xbox360

€ 30,00

Laat je fantasie de vrije loop, bouw de meest spectaculaire voertuigen en ga online de strijd aan met je vrienden in Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes!

 

 

360 Kinectimals + Tijger

€ 59,00

Kinectimals brengt je naar een magisch eiland waar je je eigen wilde dier op moet voeden. Je kunt kiezen uit vijf verschillende exotische huisdieren, de een nog schattiger dan de ander. Leer ze commando'peel in wedstrijden tegen anderen. Je kunt ook samen met je harige vriend het betoverende eiland gaan verkennen en na een lange, vermoeiende dag in je eigen hut uitrusten.

Kinectimals + Cheetah Xbox 360

€ 59,00

Kinectimals brengt je naar een magisch eiland waar je je eigen wilde dier op moet voeden. Je kunt kiezen uit vijf verschillende exotische huisdieren, de een nog schattiger dan de ander. Leer ze commando'peel in wedstrijden tegen anderen. Je kunt ook samen met je harige vriend het betoverende eiland gaan verkennen en na een lange, vermoeiende dag in je eigen hut uitrusten.

Xbox Live 13 maanden Gold Abonnement - Halo Wars edition

€ 59,99

Let op: Dit is alleen een Xbox Live abonnement in een speciale Halo Wars uitvoering, er zit geen Halo Wars game bij.
Ga voor goud en betreed de online multiplayer gaming arena. Twee miljoen gamers zijn online om elkaar te ontmoeten, te chatten, te gamen, strategieën door te nemen en het tegen elkaar op te nemen. Bij je lidmaatschap krijg je je eigen gamercard, gamerafbeeldingen, motto en meer.

per pagina
17 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Categorie
  1. Games (2e hands) (1)
  2. Xbox live points / abonnementen (1)
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€4
€60