per pagina
1 artikel(en)

Star Wars Battlefront Elite Squadron

€ 35,00
Star Wars Battlefront: Elite Squadron spreidt zich uit over de gehele Star Wars-saga. Spelers kruipen in de huid van de ‘Clone Trooper’ X2, die gecreëerd is uit het DNA van een Jedi-meester. X2 heeft een bloederig verleden achter de rug als doder van Jedi’s, maar sluit zich nu aan bij het verzet. Zijn broer X1 besluit echter de duistere zijde te steunen, waardoor beide broers tegenover elkaar komen te staan.

In de game vecht je op allerlei verschillende manieren. Er kan namelijk te voet gestreden worden, maar er staan ook grondvoertuigen en vliegtuigen tot je beschikking. De gevechten vinden daarom plaats op diverse niveaus. Zo kun je in een gevechtsvliegtuig bijvoorbeeld de strijd ontvluchten door de landen op een groot luchtschip, om vervolgens te voet verder te vechten. Doordat je allerlei mogelijkheden hebt om dingen aan te passen, verloopt elk gevecht anders. Er kan namelijk uit vele verschillende wapens en uitrusting gekozen worden en ook het ras is vrij te kiezen.

Als eenzame speler kun je de verhaalmodus van twaalf missies doorlopen, waarin je onder andere langs Tatooine, Endor en Hoth komt. Daarnaast bevat het spel een meerspelermodus waarin zestien spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. In de Heroes and Villains-modus kunnen spelers met beroemde personages als Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Darth Maul en Count Dooku vechten, maar ook kiezen voor personages uit Star Wars Battlefront: Renegate Squadron of Star Wars: The Force Unleashed.
per pagina
1 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€34
€36