per pagina
1 artikel(en)

Playstation 3 Slim 160GB - Omgebouwd met Cobra Ode

€ 385,00

Sony PlayStation 3 Slim
Geniet van een slanker en lichter PlayStation 3-systeem. Dit model heeft het prachtig vloeiende ontwerp van het origineel behouden, maar deze versie onderscheidt zich toch van zijn voorganger dankzij een nieuwe en gedetailleerde vormgeving met een textuurafwerking, waardoor het PS3-systeem een volledig nieuwe uitstraling krijgt. Dankzij de compacte kast en de nonchalante uitstraling spreekt het je vast aan. Als je opzoek bent naar het geweldig entertainmentsysteem voor thuis, dan is de PS3 een uitstekende keuze! 

Het PS3-systeem beschikt uiteraard ook over alle moderne features en functies van de huidige modellen, zoals de mogelijkheid om in high definition films en games op Blu-ray Disc (BD) te kijken en om via het netwerk van allerlei downloadbare content en services te genieten.  

De opslagcapaciteit van dit PS3-systeem is 160 GB en dankzij deze grote capaciteit kun je meer games, muziek, foto's, video's en allerlei andere via PlayStation Network beschikbare content en services opslaan. Met meer dan 27 miljoen geregistreerde accounts over de hele wereld bevat PlayStation Network per juli 2009 meer dan 15.000 items aan digitale content, van games, trailers en demo's. 

PlayStation Network-leden kunnen nu gratis toepassingen zoals PlayStation Home downloaden. Dit is een baanbrekende 3D sociale gaming-service voor PS3 die je in staat stelt om met gamers te communiceren en game-ervaringen te delen. Daarnaast is er ook nog Life with PlayStation, dat je in de huiskamer via een tv toegang tot nieuws en informatie biedt door het PS3-systeem verbinding met het netwerk te laten maken.


COBRA ODE

De Cobra Ode geeft u de mogelijk om spellen af te kunnen spelen via een externe hardeschijf.
Op de volgende link vind u meer info over de Cobra Ode.

per pagina
1 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€384
€386