per pagina
Artikelen 1 tot 50 van 66 in totaal
1 2

NHL 2K7

€ 9,99

NHL 2K7 gaat weer een stapje verder als haar voorgangers. IJshockey is nu nóg realistischer en dit is in de eerste plaats vanwege de beeldkwaliteit. NHL 2K7 ziet er een stuk beter uit als haar voorganger. Zo zijn de stadions en het publiek vele malen gedetailleerder, en ook de animaties van spelers zijn flink verbetert. Spelers schaatsen nu bijvoorbeeld vloeiender over het ijs.

Fuel

€ 11,99

In FUEL zijn de olieprijzen zo hoog, dat racers met elkaar de strijd aangaan op zelfgemaakte voertuigen in een nieuwe extreme sport om zo brandstof te winnen. FUEL is een off-road racegame waarin spelers zich kunnen uitleven in een speelveld van meer dan 14.000 vierkante kilometer op voertuigen met twee en vier wielen. 

Virtua fighter 5

€ 14,99

Virtua Fighter 5 biedt snelle, heftige actie in de vorm van gevechten waarin spelers het offline en online tegen elkaar opnemen met zeventien verschillende personages. Twee van deze personages zijn helemaal nieuw: El Blaze en Eileen. Deze twee vechtersbazen hebben nieuwe vechttechnieken en verschillende achtergronden.

PES 2008

€ 16,99

Pro Evolution Soccer 2008 is de eerste versie van deze populaire serie voetbalgames die speciaal gemaakt is voor de nieuwe generatie spelcomputers en de PC. Dit is onder andere te zien aan de grafische verbeteringen. Spelers en outfits bewegen realistischer, zijn herkenbaarder en hebben meer gezichtsuitdrukkingen. 

Unreal tournament 3

€ 17,99
Unreal Tournament 3 is het vervolg op Unreal Tournament 2004. De game biedt veel van de populaire gameplay uit UT2004. Denk hierbij een snelle actie in verschillende speelmodi zoals Deathmatch, Team Deatchmatch, Capture the Flag en de nieuwe modus Warfare.

Need For speed Undercover

€ 17,99
De politiewagens keren terug in de Need for Speed-serie bij Need for Speed Undercover. De flitsende racegame speelt zich af in de zogenaamde Bay Area van Tri-City en zet spelers achter het stuur van de snelste personenauto's ter wereld. Het is de bedoeling door de stad te racen zonder daarbij gearresteerd te worden door de agressieve politiewagens die er werkelijk alles aan doen om jouw van de baan te rammen.

Brother In Arms Hell's highway

€ 19,99

Hell’s Highway is het derde deel van de Brothers in Arms-serie. Je beleeft het spel net als in het eerste deel door de ogen van de Amerikaanse soldaat Matt Baker. Neem de leiding over een team van militairen die het ten tijde van de Tweede Wereldoorlog opneemt tegen de Duitse bezetters in Nederland. Je vecht mee in het grootste parachutistenoffensief van de hele oorlog, genaamd operatie Market Garden.

Collin McRea Dirt

€ 19,99

Het aloude concept van Colin McRae Rally is bekend: verschillende auto's per klasse, maar vooral het bekende rallyconcept van racen tegen de klok op een 'A naar B'-parcours. Dat is nog altijd aanwezig in Colin McRae: DiRT voor de rallyliefhebbers, maar tegelijkertijd is de spelserie op de schop gegaan.

Conan

€ 19,99

Conan is een actie-adventure game met een episch verhaal dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Je neemt de rol aan van Conan de Cimmeriaan en neemt het op tegen verschillende vijanden en een mysterieuze kracht die de wereld langzaam in haar macht krijgt.

F.E.A.R 2 Project Origin

€ 19,99


Project Origin is het officiële vervolg op het angtaanjagende F.E.A.R. en zit wederom vol met actie en horror. In dit tweede deel speel je de rol van Michael Bennet, een militair die de opdracht krijgt om Genevieve Aristide, een dame die ook betrokken was bij de Armacham-praktijken, terug te vinden. 

PES 2009

€ 19,99

PES 2009 is de nieuwste telg van de langlopende Pro Evolution Soccer-serie. De game kent behalve een update van alle ploegen, spelers en competities ook enkele vernieuwingen. Het uiterlijk is zoals elk jaar weer verbeterd en er zijn talloze animaties toegevoegd om het realisme te bevorderen. Zo bewegen spelers soepeler en kan de bal bijvoorbeeld van iemands voet afspringen. 

Juiced 2 Hot Import Nights

€ 19,99


In Juiced 2: Hot Import Nights (HIN) maken spelers kennis met de snelle actie binnen het straatracegenre. Als speler neem je deel aan de Hot Import Nights en werk je jezelf op van amateur tot onverslagen koning van het straatracen. Hierbij neem je deel aan verschillende evenementen waaronder circuitraces, driftraces en dragraces. 

Legendary

€ 19,99


In Legendary is de dief Charles Deckard er ingeluisd om de mythische doos van Pandora te stelen. Net als Pandora kan hij de verleiding niet weerstaan om erachter te komen wat er in de doos zit. Door de doos te openen laat hij hordes wezens vrij waarvan werd gedacht dat deze slechts verzinselen waren van onze voorouders.

Turning Point, Fall of Liberty

€ 20,00

Terwijl het eerste keerpunt van de game gaat over de dood van Churchill als gevolg van een auto-ongeluk waarna de NaziÂ’s de Verenigde Staten overnemen, gaat het tweede keerpunt over de fictieve hoofdpersoon van Turning Point, Fall of Liberty, Dan Carson.

 

Alone In The Dark Inferno

€ 21,99

Dit vijfde deel uit de Alone in the Dark-serie draait volledig om het in New York gelegen Central Park. Wat de inwoners van de stad niet weten is dat Central Park een gruwelijk geheim herbergt. Al generaties lang wordt het park beschermt door mensen die het geheim liever niet onthuld zien worden. 

LittleBigPlanet

€ 24,99

LittleBigPlanet is een unieke game waarmee je kunt spelen, maken en delen. Het is niet alleen een waanzinnig platformavontuur, maar ook een gigantische community. LittleBigPlanet is een wereld zoals je nog nooit hebt gezien: een landschap vol pure verbeeldingskracht dat met de hand is gemaakt van alledaagse materialen. 

Eat Lead

€ 24,99

Eat Lead: The Return of Matt Hazard is een humoristische third-person shooter. Matt Hazard is een klassieke actieheld uit de jaren '80 die van Wallace 'Wally' Wellesley de kans krijgt om de bewijzen dat hij de koning is van alle shooters. Wellesley is de nieuwe eigenaar van de gigantische game-uitgever Marathon Megasoft en geeft Matt een comeback in een nieuwe game.

Red Faction Guerrilla

€ 24,99

Red Faction: Guerrilla is de officiële opvolger van Red Faction 1, één van de eerste games ooit waarin spelers omgevingselementen konden vernietigen. In die First Person Shooter werd gespeeld als een arbeider die op Mars aan het werk was. Arbeiders werden daar hevig onderdrukt en de hoofdrolspeler besluit daar een stokje voor te steken. Aan het eind van de game worden de arbeiders vervolgens bevrijd door de zogenaamde Earth Defense Force (EDF). 

Narnia Prince Caspian

€ 24,99

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian is de game van de tweede Chronicles of Narnia-film en speelt een jaar na de gebeurtenissen uit The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, and the Wardrobe. Een jaar in onze tijd is echter 1300 jaar in Narnia. De Pevensie-kinderen keren in dit verhaal naar een grimmiger Narnia. De wezens van Narnia zijn ondergedoken en het magische land wordt geregeerd door de duistere tiran Miraz.

Bionic Commando

€ 24,99

Met de biologisch gemodificeerde soldaat Nathan Spencer staat je een nieuw avontuur te wachten in deze sequel van de originele NES-game Bionic Commando. Vijf jaar nadat hij de Imperials verslagen heeft, is hij verraden door de overheid, beschuldigd en veroordeeld tot de doodstraf voor daden die hij niet begaan heeft.

Enchanted Arms

€ 24,99

Enchanted Arms is een RPG die zich in de nabije toekomst afspeelt. De gevechten starten doormiddel van Random Encounters en de gevechten zelf spelen zich Turn Based. De personages in het spel zijn voorzien van gesproken dialogen, zodat je geen uren tekst hoeft te lezen. De game kent meer dan 100 volledig geanimeerde personages met unieke personaliteiten en herkenbare gezichten.

Up

€ 24,99
Up is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Pixar. Net als in de film volg je het avontuur van Carl Fredricksen en zijn jonge handlanger Russel op een reis naar de oerwouden van Zuid-Amerika. In de game kun je me alle vier de personages uit de film aan de slag: Carl, Russel, de hond Dug en de prehistorische vogel Kevin. Dit kun je in je eentje doen, maar ook in coöperatieve speelstand met een vriend.

Tijdens je avontuur door de jungle zul je oog-in-oog komen te staan met gevaarlijke dieren en de gladde hellingen van de tafelbergen in de Amazone bedwingen. De game bevat ook een multiplayer-modus, waarin vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen tijdens een luchtgevecht.

Call Of Duty 4 Modern Warfare

€ 24,99

Call of Duty 4: Modern Warfare is de eerste Call of Duty-game die zich afspeelt in de tegenwoordige tijd. Vier Russische terroristenleiders hebben de handen ineen geslagen en besluiten een staatsgreep te plegen in het politiek instabiele Rusland. Aan het hoofd van deze 'Four Horsemen of the Apocalypse', zoals ze zichzelf noemen, staat Zakhaev. Het idealisme van deze Russische patriot toont vele overeenkomsten met dat van de voormalige Russische dictator Stalin en hij is er dan ook op uit om Rusland terug te brengen naar het communistische regime. In dit regime staan hard werken, gelijkheid, volledige militaire controle en structuur voorop staan.


Silent Hill Homecoming

€ 24,99

Silent Hill: Homecoming vertelt het verhaal van Alex Shepherd. Alex is een oorlogsveteraan die na een missie op zoek gaat naar zijn jongere broer Joshua, die ineens spoorloos verdwenen is. Zijn zoektocht voert hem naar de donkere straten van Silent Hill, maar ook komt hij terecht in het voorstadje Shepherd's Glen. Tijdens zijn tocht hoopt hij het geheim achter zijn nachtmerries te ontrafelen en zijn broer terug te vinden. Maar op zijn zoektocht wordt hij geconfronteerd met de meest gruwelijke dingen.

Tom Clancy's EndWar

€ 25,99
Set on the battlefields of World War III, Tom Clancy's EndWar will push the envelope of technology, showcasing artificial intelligence, graphics, physics and animations that were not possible prior to the launch of the new hardware systems. Tom Clancy's EndWar has been built from the ground up as a revolutionary war strategy game solely for next-generation consoles.

Resistance Fall Of Man

€ 26,99

Resistance: Fall of Man speelt zich af in een afwijkende werkelijkheid in de 20e eeuw. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië proberen Europa en Azië te redden van een geëvolueerd buitenaards virus, genaamd Chimera. Dit virus heeft in een korte tijd vrijwel alle levensvormen in Europa en Rusland laten muteren naar vreselijke monsters. Jij speelt een Amerikaanse soldaat, genaamd Nathan Hale en moet de mensheid proberen te redden.

Red Dead Redemption

€ 26,99

Red Dead Redemption is het nieuwste meesterwerk van Rockstar. Jij speelt cowboy John Marston, een voormalige crimineel die aan de grenzen van het Amerikaanse land zijn avonturen beleeft. In een volledig open spelwereld wordt het Wilde Westen op unieke wijze tot leven gebracht.

 

 

ModNation Racers

€ 26,99

ModNation Racers is een vrolijke, kleurrijke racegame, en vervolgt het "Play, Create, Share"-principe dat Sony inzette met LittleBigPlanet. Dit houdt in dat spelen slechts het begin van de ervaring is, waarna creatieve spelers zich helemaal uit kunnen leven in de verschillende editor-mogelijkheden van de game. De circuits die dat bij ModNation Racers oplevert zijn daarna weer te delen met de rest van de wereld, via de onlinemogelijkheden van de game.Destroy All Humans, Path of the Furon

€ 27,99

Destroy All Humans! Path of the Furon gaat verder waar Destroy All Humans! Big Willy Unleashed stopt. Je bestuurt Crypto in de funky jaren ’70 in vijf open, vrij begaanbare omgevingen. Een mysterieuze vijand valt de Aarde aan en Crypto raakt verzeild in een complot dat zijn hippe nieuwe levensstijl overhoop haalt en het hele Furon-ras bedreigt.

Fifa 09

€ 29,99

FIFA 09 wordt aangedreven door de derde generatie EA SPORTS-voetbalengine en bevat meer dan 250 belangrijke spelaanvullingen en -verbeteringen die zorgen voor de snelst reagerende, intelligentste en meest realistische voetbalactie ooit. Zet verdedigers op het verkeerde been met een gecontroleerde dribbel en balbehandeling, vuur precisieschoten af met de verbeterde directe schiettechnologie en verstuur prachtige passes op maat met nog meer precisie. Lever de bal exact af waar je hem wilt hebben.

Singstar Abba

€ 29,99

Fans van ABBA, die al jaren Waterloo, Mamma Mia en Money Money Money onder de douche zingen, kunnen zich uitleven in SingStar ABBA. Deze SingStar staat volledig in het teken van ABBA en bevat meer dan twintig van hun grootste internationale hits die zij door de jaren heen hebben gescoord.

Overlord

€ 29,99

In Overlord II nemen een nieuwe Overlord en zijn leger van Minions het op tegen het Glorious Empire, dat veel weg heeft van het Romeinse Rijk. Dit glorieuze rijk breidt zich uit door naburige landen over te nemen en daar alle magie uit te bannen. Wanneer weer iemand opgepakt wordt voor het bezitten van magische krachten, vallen kleine monsters met gele ogen en grote oren het konvooi aan: de Minions herkennen in de opgepakte jongen hun nieuwe heerser. Een nieuwe Overlord is geboren.

Rise Of The Argonauts

€ 29,99

Rise of the Argonauts is gebaseerd op Jason en de Argonauten, een bekend verhaal uit de Griekse mythologie. In de game neemt de speler de rol van Jason op zich, de koning van Iolcus. Jason groeit tijdens Rise of the Argonauts uit van jonge koning tot ware legende, bevaart wilde wateren met de Argo, vecht zij aan zij met mythologische helden als Hercules, Achilles, Atalanta en anderen, en beleeft avonturen in een dynamische wereld met steden, jungles en bossen.

Enemy territory Quake Wars

€ 29,99

Enemy Territory: Quake Wars speelt zich af voor de gebeurtenissen uit Quake II in het jaar 2065. Anders dan de andere Quake-delen richt Enemey Territory zich vooral op de multiplayer. In het spel strijdt de Global Defense Force (GDF) tegen de invasie van de buitenaardse Strogg op aarde. Spelers kunnen zowel als mens als Strogg spelen in één van vijf soorten soldaten.

Call Of Duty 4: Modern Warfare Game Of The Year Edition

€ 29,99

Call of Duty 4: Modern Warfare is de eerste Call of Duty-game die zich afspeelt in de tegenwoordige tijd. Vier Russische terroristenleiders hebben de handen ineen geslagen en besluiten een staatsgreep te plegen in het politiek instabiele Rusland. Aan het hoofd van deze 'Four Horsemen of the Apocalypse', zoals ze zichzelf noemen, staat Zakhaev.

Afro Samurai

€ 29,99

Afro Samurai is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmserie, met in de hoofdrol de stoere Afro, ingesproken door Samuel L. Jackson. De game speelt zich af als een interactieve aflevering van de serie en volgt Afro in zijn zoektocht naar wraak voor de moord op zijn vader. 

Ratchet And Clank A Crash In Time

€ 29,99

Ratchet & Clank: A Crack in Time is het derde deel in de trilogie van futuristische Ratchet & Clank-delen, die begonnen is met Ratchet & Clank: Tools of Destruction en doorloopt in Ratchet & Clank: Quest for Booty. Na de ware toedracht herkend te hebben achter Clank's verdwijning in het voorgaande deel, gaat Ratchet op een zoektocht naar zijn maatje.

Metal Gear Solid Guns Of The Patriots

€ 29,99

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is het laatste en afsluitende deel in de Metal Gear Solid-serie. Solid Snake is inmiddels oud en grijs, maar heeft nog één missie: Liquid Ocelot een halt toeroepen. Hierbij krijgt hij hulp van oude bekenden als Roy Campbell, Otacon, Naomi Hunter, Meryl Silverburgh en Raiden.

Clive Barkers Jericho

€ 29,99

Clive Barker’s Jericho speelt zich af in Al-Khali, een stad in het Midden Oosten. Met het Jericho Squad - een team van zeven mannen en vrouwen dat gespecialiseerd is in conventionele en paranormale oorlogsvoering - vechten spelers zich een weg door verschillende tijdsperiodes uit de geschiedenis van de stad. Spelers zijn op een gruwelijke reis om de legende van de First Born te ontrafelen. 

Siren Blood Curse

€ 29,99

iren: Blood Curse bestaat uit twaalf te downloaden episodes waarin een angstaanjagend verhaal uit de doeken wordt gedaan. Door interactieve scenario’s en spannende tussenfilmpjes zal elke episode je op het puntje van je stoel achterlaten. De game speelt zich af in het Japanse dorpje Hanuda, waar een Amerikaanse Tv-ploeg een documentaire maakt over de legende van een verdwenen dorp waar 30 jaar geleden menselijke offers werden gehouden. 

MX vs. ATV Reflex

€ 29,99

MX vs. ATV Reflex laat je crossen op offroad-terreinen. Zo race je door een rivier, in het mulle zand van een woestijn en door de modder. Elke omgeving herbergt gevaren, dus je moet goed opletten waar je rijdt om de concurrentie te snel af te zijn.

MLB Front Office Manager

€ 30,00
MLB Front Office Manager geeft je de mogelijkheid de controle te nemen over al je favoriete honkbalteams uit de grootste honkbalcompetitie ter wereld: de Amerikaanse MLB.

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

€ 30,00

Rainbow Six, Vegas 2 speelt zich parallel af met haar voorganger. Deze keer maak je echter deel uit van een ander team en speel je Bishop. Bishop is één van de Rainbow top bevelhebbers en een collega van Logan Keller, de held uit Rainbow Six, Vegas 1. 

MLB Front Office Manager

€ 30,99
MLB Front Office Manager geeft baseball fans de kans om hun droombaan te ervaren.
Neem de teugels van je favoriete Major League  team in handen en organiseer je eigen kampioenschap rooster. 
O
ntwerp vooruitzichten, sluit deals af en breng jou team naar de top.

Killzone 2

€ 31,99

De langverwachte first persoon-shooter Killzone 2 van ontwikkelaar Guerrilla Games verschijnt exclusief voor PLAYSTATION®3. Voor de processors van je PS3-systeem breken zware tijden aan want het vervolg van Killzone heeft een zeer gedetailleerd en ultrarealistisch oorlogstoneel voor je in petto.

The Orange Box

€ 31,99

Half-Life 2: The Orange Box is een verzameling van 5 games en uitbreidingen. Het pakket bevat Half-Life 2 en de uitbreidingen Episode One en Episode Two. Daarnaast zitten ook de games Team Fortress 2 en Portal in het pakket. Alle games draaien op Valve's eigen Source Engine. Deze engine zorgt voor zeer mooie graphics. Dit zie je onder andere goed terug in de gezichtsanimaties van de verschillende personages van Half-Life 2.

Major League Baseball 2K11

€ 34,99

De meest realistische baseballsimulatie is terug in de vorm van Major League Baseball 2K11. Met een breed scala aan verbeteringen slaat Major League Baseball 2K11 de competitie met een homerun uit het veld!

Assassin's Creed II

€ 34,99

Assassin's Creed 2 is het vervolg op de megahit uit 2007. Ditmaal mag je als huurmoordenaar Ezio het prachtige Venetië in het jaar 1486 onveilig gaan maken. Assassin's Creed 2 vertelt een verhaal over familie, wraak en samenzwering tijdens de prachtige, maar ook gevaarlijke renaissance in Italië. Ezio wordt vrienden met Leonardo Da Vinci en neemt het op tegen de meest machtige families van Florence.

The Incredible Hulk

€ 34,99

The Incredible Hulk is gebaseerd op de gelijknamige film. De game bevat de belangrijkste momenten uit de film, maar heeft ook nieuwe verhaallijnen en personages die in de stripverhalen over de groene superheld voorkomen. In deze actiegame slaan spelers zich als de Hulk een weg door New York. 

Half Life 2, The Orange Box

€ 35,00

The Orange Box biedt vijf innovatieve actiespellen van Valve - ontwikkelaars van de hitserie Half Life - in één box.
The Orange Box is beschikbaar voor de PC, het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem en Xbox 360 video game and entertainment systeem, en bevat Half Life 2: Episode Two, Portal en Team Fortress 2, bovenop de volledige versies van het prijswinnende Half Life 2 en , voor een meeslepende first person actie-ervaring.

per pagina
Artikelen 1 tot 50 van 66 in totaal
1 2
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€9
€150