per pagina
12 artikel(en)

CSI: Hard Evidence

€ 9,99
 In CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence helpen gamers Gil Grissom, Catherine Willows en de rest van de CSI: Las Vegas-crew bij het oplossen van misdaden. Hierbij maak je gebruik van realistische technieken en laboratoriummaterialen. In Hard Evidence zal de gamer zich bezighouden met forensische reconstructie en worden plaatsen van delict bezocht die rechtstreeks uit de serie zijn overgenomen.

Er is een nieuw garagelaboratorium waar grote bewijsstukken zoals auto's en boten kunnen worden onderzocht. Het verzamelen van bewijs is in deze CSI-game verbeterd, er zijn meer minigames toegevoegd in het laboratorium en er zijn meer gebieden te onderzoeken waardoor de spelervaring langer duurt. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer gadgets je kunt gebruiken om mysterieuze misdaadzaken te onderzoeken.

In het spel krijg je te maken met veel dezelfde personages uit de TV-serie. Acteurs hebben hun stem verleend aan hun evenbeelden waardoor de gelijkenis met de serie duidelijk te zien is. Tijdens het spel is de speler op interactieve wijze aan het communiceren met deze personages. Zo kun je bij verschillende specialisten te rade gaan om meer te weten te komen over je zaak.

Galactic Assault: Prisoner Of Power

€ 9,99
Spelers komen in Galactic Assault terecht in een diep verhaal dat is gebaseerd op het sciencefiction boek Inhabited Island. Het verhaal draait om vier unieke rassen die oorlog voeren om de macht op de planeet Saraksh. Elk ras beschikt over verschillende technologieën. Dit komt erop neer dat de slagvelden bezaaid zijn met zeventig unieke eenheden. Denk hierbij aan bepantserde eenheden, transporteenheden en luchteenheden.

De gevechten turn-based gevechten van deze strategische science-fictiongame vinden plaats op levendige buitenaardse landschappen waar dag in nacht veranderd en dynamische weercondities invloed hebben op de gameplay.

War Craft 3 Reign of Chaos

€ 14,99
Warcraft III is het derde en laatste deel van de serie. Warcraft III is, net zoals zijn voorgangers, een RTS (Real Time Strategy) spel maar voegt een aantal vernieuwingen toe. Zo is het spel voor de eerst keer volledig in 3D. De belangrijkste vernieuwing is echter het toevoegen van een “Hero”. Deze personages kunnen ervaring krijgen en daardoor een op een hoger level stijgen, waardoor ze weer nieuwe vaardigheden leren. Kies uit vier verschillende races en bepaal het lot van de wereld

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City

€ 21,99

Beschrijving

'Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City' is een compilatie van de twee uitbreidingen voor 'Grand Theft Auto IV', te weten 'The Lost & Damned' en 'The Ballad of Gay Tony'. Om deze uitbreidingen te kunnen spelen, is geen originele disc van 'Grand Theft Auto IV' nodig. Toch bevat de disc niet het originele avontuur van Niko Bellic.

Waar je in 'Grand Theft Auto IV' nog aan de slag ging met de Servisch import crimineel Niko Bellic, krijgen gamers in 'The Lost & Damned' de avonturen van Johnny en zijn ruige bikerbende voor hun kiezen. Johnny moet leren omgaan met de terugkeer van de oude bendeleider, en in een motorbende gaat niet altijd alles even soepel.

Daarnaast vind je 'The Ballad Of Gay Tony' terug op de disc van 'Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City'. In dit verhaal staat het leven van Luis Lopez centraal. Deze Zuid-Amerikaanse loopjongen van de grote clubeigenaar Tony Prince belandt in de meest benarde situaties en moet zich natuurlijk staande weten te houden.

'Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City' weet te bieden wat je gewend bent van de Grand Theft Auto-serie. Natuurlijk kom je geweld tegen en kan je auto's stelen, maar bovendien weet Grand Theft Auto altijd grenzen te verleggen, en dat gebeurt ook weer met 'Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City'!

World of Warcraft Pre-paid card (60 dagen)

€ 26,99
Met World Of Warcraft pre-paid game card kan je 60 dagen on-line spelen zonder dat je in het bezit bent van een creditcard.
Voor het gebruik van de pre-paid game card, volg de instructies op http://eu.battle.net/wow/en/ en je bent binnen no-time online.

De Sims 3: Levensweg (Add-On)

€ 33,99

Beschrijving

De Levensweg-uitbreiding voor De Sims 3 draait om de weg die een mens in zijn leven aflegt. De Sims 3: Levensweg volgt een Sim van kleuter tot puber naar uiteindelijke volwassenheid. Neem jouw Sims op sleeptouw en laat ze het leven leven zoals jij dat wilt!

Als kind speel je met zelfbedachte vriendjes en beklim je bomen. Wanneer de Sim de pubertijd bereikt wordt het tijd om allerlei ongein uit te halen en de eerste stappen in de liefde te zetten. Tot slot mag je als volwassene van ongebonden vrijheid genieten door feesten te geven tot er uiteindelijk wordt getrouwd. De Sims 3: Levensweg geeft jou meer mogelijkheden om het leven van jouw Sims eigenhandig in te delen!

Zo kunnen tieners in De Sims 3: Levensweg grappen uithalen met elkaar en punten verdienen met de grappen. Zo kan je uiteindelijk zelfs vallen plaatsen om andere Sims flink te grazen te nemen. Maar natuurlijk kunnen niet alle grappen door de beugel, en dus kunnen ouders hun kids op verschillende manieren straf geven. Niemand heeft immers gezegd dat een levensweg geen hobbels kent!

Elementen als de puberteit, stemmingswisselen en opstandigheid komen in De Sims 3: Levensweg naar voren bij de puberende Sims. En als je Sims dan geslaagd, dan ga je natuurlijk met je date naar het eindbal!

Rift: Planes of Telara

€ 34,99

Beschrijving

Ga op pad met exotische avonturiers in Rift: Planes Of Telara, een nieuwe fantasy massively multiplayer online role-playing game die zich afspeelt in een door-oorlog-verscheurde wereld. Speel met je vrienden in grote gedetailleerde omgevingen of ga head-to-head in uitdagende Player versus Player combat in je strijd om de geheimen van het land te ontrafelen!

Het verhaal van Rift: Planes Of Telara begint als een verwoestende magische uitbarsting de sluier tussen Telara en andere dimensies opheft. Het magische land wordt het slachtoffer van een buitenaardse invasie en niemand is nog langer veilig!

Rift: Planes Of Telara biedt een ongeëvenaarde ervaring die verder gaat dan statische quests en verhaallijnen. Rift: Planes Of Telara bevat een dynamische spelwereld verandert op basis van jouw acties. Verbluffende visuals door wereldberoemde fantasy kunstenaars brengen unieke wezens en landschappen tot leven. Rift: Planes Of Telara zet een nieuwe standaard voor de grafische kwaliteit van MMO's!

Bouw unieke personages met een breed scala aan mogelijkheden met behulp van het innovatieve klasse-systeem. Magie wordt op nieuwe manieren gebruikt en biedt onbegrensde mogelijkheden in Rift: Planes Of Telara! Maak je eigen personage uit twee facties, vier rassen en zestien subrassen met elk hun eigen sterktes en zwaktes. Bovendien kan je daarna je eigen krachten in een bepaalde richting ontwikkelen.

Ontdek een unieke wereld met duizenden spelers in Rift: Planes Of Telara!

Call of Duty Moder Warfare 2 - PC

€ 37,49

Het eerste deel van Call of Duty: Modern Warfare is één van de meest gespeelde online games op zowel de pc als de PlayStation 3 en de Xbox 360. Dat is onder andere te danken aan de vette graphics, het realistische sfeertje en de laagdrempelige besturing. Dus we horen jou al denken: waarom brengt Infinity Ward in vredesnaam een vervolg uit als het eerste deel zo goed was? Het antwoord is heel simpel: omdat de ontwikkelaars de solide gameplay willen uitbreiden, onder andere door een vers blik wapens, scenario's en plattegronden open te trekken. Call of Duty: Modern Warfare 2 mag zich hierdoor, net als zijn voorganger, rekenen tot de toppers onder de shooters.

 

Net als het eerste deel, maar dan nog beter

Call of Duty: Modern Warfare 2 gaat door waar het eerste deel is geëindigd. Dat wil echter niet zeggen dat er weinig aan de gameplay gewijzigd is. Verre van zelfs! De ontwikkelaars van studio Infinity Ward hebben namelijk goed geluisterd naar de gamers. Het is bijvoorbeeld nu wel mogelijk om zowel een pistool als een mes tegelijkertijd vast te pakken, zodat je nog sneller een stealth kill maakt. Bovendien kun je voortaan met één buddy een groot schild ophouden, terwijl iemand anders achter jullie schuilt en de vijand onder vuur neemt. De laatste grote toevoeging aan de gameplay betreft tenslotte de singleplayer. Door hier missies te voltooien, speel je challenges vrij. Hoe sneller je deze challenges vervolgens afrondt, hoe sneller je in ranking stijgt.

Grand Theft Auto The Trilogy

€ 39,99

Dit spel bevat drie delen van Grand Theft Auto

San andreas

Vijf jaar geleden ontsnapte Carl Johnson uit het drukke leven van San Andreas. San Andreas is een stad met grote gangsters, drugsproblemen en heel veel corruptie. De filmsterren en miljonairs die nog in San Andreas wonen doen hun best de drugsdealers en gangsters te ontlopen. Nu, in de jaren negentig, moet CJ (Carl Johnson) terug naar San Andreas, zijn thuisstad. Zijn moeder is vermoord, familie uit elkaar gegroeid en zijn jeugdvrienden zijn het einde nabij. Op zijn terugweg naar zijn buurt wordt CJ aangehouden door corrupte politieagenten die hem arresteren wegens moord. CJ wordt gedwongen om heel San Andreas af te reizen om zijn familie te redden en de controle over the streets te nemen.

Vice city

Grand Theft Auto: Vice City is de sequel van Grand Theft Auto III en doet in principe hetzelfde als deze game, maar dan beter. De hoofdpersoon heeft voor het eerst een identiteit, Tommy Vercetti. Tommy is na een lange tijd vrijgekomen uit de gevangenis en wordt opgepiept door het hoofd van de Forelli Family, Sonny. Hij stuurt Tommy naar Vice City om zaken op orde te stellen. Wanneer een drugsdeal uit de hand loopt, wordt Tommy verantwoordelijk gehouden voor het verlies van de drugs en het geld. Tommy besluit om voor zichzelf te beginnen en werkt zich net als in GTA 3 op door opdrachten aan te nemen van grote bazen.

gta III

In Grand Theft Auto 3 draait het allemaal om het stelen van auto's en het voltooien van missies. Je bent verraden en voor dood achter gelaten. Nu draait het bij jou allemaal om wraak nemen op diegene die je verraden hadden. Maffiabazen hebben een gunst nodig, corrupte agenten hebben hulp nodig en de straatbendes zien jou het liefst dood. Je moet juist beroven, stelen en moorden om uit de echte serieuze problemen te blijven.

 

 

The Witcher 2 - Assassin's of Kings (Premium Edition)

€ 40,99

Beschrijving

The Witcher 2: Assassins Of Kings is het vervolg op de populaire pc-game The Witcher. In The Witcher 2 zijn niet alleen de graphics verbeterd, maar ook zijn er aanpassingen doorgevoerd in het vechtsysteem, de relaties tussen computerpersonages en de speler, en in de sfeer van het verhaal.

De dappere elf uit het eerste avontuur maakt zijn terugkeer in The Witcher 2: Assassins of Kings. Geralt of Rivia zorgt voor een spannend verhaal waarbij hij op het randje van het toelaatbare opereert. Het verhaal van de game is niet lineair, waardoor je altijd kunt doen waar jij zin in hebt. De hoofdlijn van het verhaal is echter een episch verhaal waarbij Geralt wederom zijn best moet doen om de wereld te redden.

Tijdens de gevechten worden tactische elementen gecombineerd met je vaardigheden. Het innemen van bepaalde posities en het uitdelen van slagen op zwakke plekken, werken in je voordeel. Dit alles wordt getoond met een oog voor detail, waardoor The Witcher 2 een schitterend spel is geworden. Vechten bij een ondergaande zon tegen een grote trol is nog nooit zo mooi in beeld gebracht!

Duke Nukem Forever: Balls of Steel Edition

€ 66,99

Stap in de schoenen van Duke Nukem, wiens legende sinds zijn laatste avontuur werkelijke epische proporties heeft gekregen. Buitenaardse indringers doen hun intrede, en alleen de Duke kan ze stoppen en de wereld redden. Hoe bruut de aliens ook zijn, Duke Nukem kent geen angst en geen genade…

Een overdaad aan wapens, pure acties en een ongekende hoeveelheid interactie in multiplayers, in combinatie met de ongepolijste levensstijl van deze bruut, maakt Duke Nukem Forever tot een ware spektakelgame die de legende eer aandoet.

Deze Balls of Steel Edition bevat:

 • De PC-game DNF
 • Duke Nukem borstbeeld
 • Certificaat van echtheid
 • History, Legacy & LegendArt book
 • Ansichtkaarten
 • Radioactief embleemsticker
 • Foldable paper craft
 • Pokerchips
 • Stripboek
 • Mini-kaartspel
 • Dobbelstenen met radioactief embleem

Fragnstein Wireless Laser Mouse / Controller set

€ 79,99

Nu op voorraad!!

FRAGnStein is een PC/PS3 controller die compatibel is met alle PC-en PS3-games. Gebruik de muis voor het richten op de prooi, tijdens het verplaatsen met de linkerhand Grip. U krijgt volledige 6 axis motion control.
Tussen de muis en Grip, de FRAGnStein bevat alle normale PS3 controller knoppen waardoor het ideaal is voor die first-person shooter game PC-stijl die u gewend bent.
Go Big:
Voor pc-gebruik -not get any better - u kunt de muis net als elke andere normale muis gebruiken, maar met de hoge resolutie verstelbare 2000 CPI. Verloopt het zonder vertraging in het spel. Sluit uw PC aan op de TV, en  speel groot in  met BIG PC-spel mode.
Programmeerbare digitale sniper knoppen en firmware upgradeable bieden ongekende nauwkeurigheid. FRAGnStein is ook een zeer complete draadloze PC gaming WASD-controller.

Specificaties:

 

 • Draadloos
 • 2k CPI Laser
 • Geen vertraging
 • Volledige PC/PS3 Support
 • Firmware-updates
 • Config Tools
 • Hoge kwaliteit controller
per pagina
12 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€9
€80