per pagina
9 artikel(en)

Wii Sports Resort + Wii MotionPlus

€ 39,99

Wii Sports resort wordt ook wel gezien als Wii Sports 2, Wii Sports Resort is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Wii MotionPlus welke ook wordt bijgeleverd. 


FlingSmash + Wii remote met ingebouwde MotionPlus

€ 54,99

Fling Smash voor Nintendo Wii met Wii Remote Plus


Het tropische eiland Suthon Island wordt aangevallen door Omminus, een vijand die niets anders dan kwaad doet. Zip moet er voor zorgen dat Ommimus verslagen zal worden. In 8 kleurrijke gebieden in en rondom het eiland speelt de game zich af. 

In dit zijwaarts scrollende actiespel moet je Zip onder verschillende hoeken vooruit zwiepen om door objecten en vijanden te breken, of hem door gangetjes te mikken. Linkshandige spelers kunnen het spel desgewenst gespiegeld spelen om Zip van links naar rechts door de levels te zwiepen.

In de loop van de levels leert Zip transformeren in verschillende soorten ballen met unieke eigenschappen. Zip kan krimpen, groeien of veranderen in een zware stalen bal die zich alleen met grote zwiepen door de levels laat bewegen. Er zijn ook levels die niet horizontaal maar verticaal scrollen.

Je moet in elk level minstens drie van de vijf verstopte medaillons verzamelen om toegang te krijgen tot het volgende niveau. Ondertussen is het de kunst om zoveel mogelijk punten te verdienen door allerlei objecten te breken.

Als je vriend ook een Wii-afstandsbediening Plus heeft (of een Wii-afstandsbediening met Wii MotionPlus) kunnen jullie samenspelen, waarbij je vriend aan de slag gaat met Zips vriendje Pip. Er zijn acht minigames en acht extra levels om vrij te spelen – allemaal geschikt voor één of twee spelers.

Gebruik de Wii-afstandsbediening als een tennisracket en zwiep Zip vooruit om hem als een bal in een flipperkast te laten stuiteren en barrières en vijanden te vernietigen.

 

Fling Smash voor Nintendo Wii wordt geleverd met de nieuwe Wii Remote Plus controller. De Wii Remote Plus is de nieuwe controller, die de Wii Motion Plus geïntegreerd heeft. Hierdoor worden alle bewegingen nog nauwkeuriger gevolgd. Uiteraard ontvangt u ook een beschermhoesje en koordje voor de Wii Remote Plus.

per pagina
9 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€14
€136