Hacked PSP

Laat de experts jouw PSP ombouwen

PSP ombouwen door middel van CFW (softmod)€20

Op dit moment kan elke PSP (de FAT, SLIM, GO of Street model) softwarematig omgebouwd worden, deze wordt dan geflasht met de nieuwste custom firmware. Dit wordt ook wel jailbreaken of downgraden genoemd, na de ombouw wordt het mogelijk backups van PSP spellen af te spelen van de Memorystick Pro Duo. Verder is het ook mogelijk om emulators te draaien (bijvoorbeeld NES of SNES emulators), dit maakt ombouw met cfw dus erg interessant. Mocht u van de ombouw af willen, dan kan deze altijd zonder sporen verwijdert worden. De ombouw brengt GEEN schade aan de PSP, sterker nog, de levensduur wordt verlengd aangezien het niet meer noodzakelijk is de laser en de mechanisme ervan te laten werken, hierdoor gaat ook de batterij weer iets langer mee. Backups van spellen laden ook veel sneller vanuit de Memorystick Pro Duo.

Voordelen ombouw:

Je hoeft niet meer met UMD-Discs te lopen (alles kan vanaf de geheugenkaart afgespeeld worden).
Games laden sneller.
Batterij gaat langer mee.
Omdat er geen UMD-Disc gedraait wordt is de systeem zelf compleet muisstil.
De mogelijkheid homebrew programma's zoals emulators te draaien.
De mogelijkheid om aangepaste thema's draaien.
Recovery menu met veel extra opties (Vergelijkbaar met de BIOS van een PC).
Cheat-menu's draaien.
Ombouw is relatief goedkoop.

Nadelen ombouw:

Als je per ongeluk een originele update uitvoert verlies je de ombouw, wel moet ik zeggen dat er de afgelopen 2 jaar geen updates meer zijn uitgekomen. Aangezien u de nieuwste CFW van ons krijgt kunt u zolang er geen update komt dus ook niet per ongeluk updaten.

Werkwijze:

Ombouw van de PSP duurt 15 minuten, u kunt hier gewoon op blijven wachten. Een afspraak is dan ook niet nodig. Zorg er wel voor dat de PSP volledig is opgeladen, wij hebben enkel de PSP nodig, dus u hoeft geen oplader mee te nemen.

Garantie

Tijdens de ombouw heeft u volledig garantie, als er iets misgaat tijden de ombouw krijgt u meteen een nieuwe omgebouwde PSP mee naar huis. De ombouw zelf is softwarematig, u krijgt een jaar lang ondersteuning bij vragen over de werking van de ombouw.

FAQ:

Wordt de PSP geopend tijdens de ombouw?
-
Nee, dit is niet nodig, de gehele ombouw is softwarematig.

Kan ik de PSP laten ombouwen tot een PSP Vita?
-
Nee :)

Mag ik na ombouw nog updates uitvoeren?
-
Nee, dan verlies je de ombouw.

Kan ik na ombouw nog online en met vrienden samen spelen
-
Ja, zolang je geen systeemupdates uitvoert.

Winkelen op categorie
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.