Haal echt letterlijk alles uit jouw XBOX 360!

Laat uw Xbox 360 ombouwen met een RGH (ook wel Reset Glitch Hack of JTAG genoemd) en u hoeft NOOIT meer een schijfje in uw Xbox 360 te stoppen!
Alle backups kunt u na de ombouw vanuit de interne en externe HDD afspelen (simpelweg plug & play op een USB-poort van jouw Xbox 360) en dit allemaal op een zeer gebruiksvriendelijke manier! 
Behalve backups kan je met een RGH Xbox 360 ook HOMEBREW (zoals emulators voor SNES, MAME) en DLC afspelen, ook aangepaste games met hacks voor cheats is mogelijk!


De RGH kan op alle modellen Xbox 360 werken, dus zowel de PHAT als de SLIM.
Om de RGH te laten werken moet een modchip in de Xbox 360 gesoldeerd worden, maar om alle zorgen weg te nemen:
Wij nemen uw resterende fabrieksgarantie, van 1 JAAR vanaf de dag van aankoop, die u nog heeft over (u dient wel over een aankoopbewijs te beschikken)!
Ook geven wij 1 jaar garantie op de Modchip en de inbouw hiervan, u bent dus verzekert van een goed product waar u straks zonder zorgen van zult genieten! 

 Alle voordelen op een rijtje:

 

- Wij nemen resterende fabrieks-garantie over (1 jaar vanaf aankoop-datum) !!!
- Geen verkeerd gebrande backups meer! 
- Geen gekraste originele of backup schijfjes meer! 
- Geen herrie van de DVD-Drive als ie zijn hoge toeren maakt!
- Online spelen op XBOX LIVE is standaard NIET mogelijk maar je kunt wel live op het L!NK netwerk.
- Alle backups afspelen vanuit interne en/of externe Harde Schijf (uitgepakte ISO's van jouw spellen in mapje games gooien en spelen maar!)
- Doordat de ISO's uitgepakt worden, nemen deze veel minder ruimte in beslag op de Harde Schijf.
- Werkt met ALLE BACKUPS, DLC en HOMBREW voor de Xbox 360
- Werkt ook met alle XBOX 1 backups die normaliter op een originele Xbox 360 ondersteund worden.
- Kan met alle AP25, XGD3 en nieuwere beveiligingen overweg!
- Niet oneindig lang wachten als er iets van het schijfje geladen wordt!
- Levensduur van de LASER-LENS van jouw DVD-Drive wordt aanzienlijk verlengt (aangezien je deze veel minder zal gaan gebruiken)!
- Als jouw DVD-Drive defect is heb je deze niet eens meer nodig na een RGH OMBOUW!!! 
- Zoals het hoort: 1 jaar garantie op de RGH-MODCHIP en de inbouw hiervan 

Je vraagt je zeker af hoe je de spellen selecteerd?
Dit kan heel gemakkelijk via de ingebouwde FreeStyle Dashboard (ook wel FSD genoemd), je krijgt een strakke interface waar je al de hosjes ziet van jouw game-collectie en selecteerd simpel weg de spel die je wilt spelen met je controller vanuit je luie stoel!
Opstaan om van spel te wisselen is dus ook al niet meer nodig! Hier een video'tje met de gehele interface en wat je er allemaal mee kan doen:


 JE hebt het al gelezen, met een RGH ombouw haal je echt ALLES uit jouw Xbox 360, hiermee kan je jouw Xbox 360 naar jouw wens instellen.

 

Maar, we zijn nog niet klaar... er is meer mogelijk met de RGH Ombouw. De volgende mogelijkheden zijn optioneel:
- Triple NAND:
Wat is dit en wat is het nut ervan?
Zoals je al hebt gelezen kan je NIET op XBOX live met een RGH Xbox360. Mocht je dit toch willen dan kunnen wij de Matrix Trident erbij installeren waardoor je nog 2 NANDS erbij krijgt.
Elke NAND is in principe een andere Xbox 360, je hebt er dan dus 3 in 1 Xbox 360. We kunnen 1 NAND origineel laten waarmee u online kunt spelen, de andere kunnen we van een aangepaste RGH NAND voorzien waarmee je van de ombouw kan genieten.
Dus een RGH omgebouwde Xbox 360 die toch op Xbox LIVE kan! Vind je dit intressant vraag er dan naar bij het maken van de afspraak.
- Externe Programmer:
Je krijgt na ombouw van ons een backup van je CPUKEY en NAND mee, hiermee kan je nieuwe aangepaste RGH NAND's aanmaken en deze flashen naar de Xbox 360. Als je dit extern wilt doen (om eventueel je Xbox 360 te herstellen) dan kan dit ten allen tijden extern met een programmer. Vraag hiernaar als u langskomt voor een ombouw.
 Mocht je jouw Xbox 360 door ons willen laten voorzien van een RGH (Reset Glitch Hack, JTAG) dan werkt dat als volgt: 

 

Procedure: 
- Uw Xbox 360 wordt in uw bijzijn getest met een origineel spel
- Uw Xbox 360 wordt indien mogelijk in uw bijzijn omgebouwd met de RGH (de Xbox 360 wordt altijd voorzien van de nieuwste RGH Modchchip (ook wel coolrunner of glitcher genoemd) en we zorgen er meteen voor dat ook de Xbox 360 geupdate wordt naar de nieuwste aangepaste RGH dashboard versie met FSD en Dashlaunch)
- U krijgt een handleiding op papier mee, die u terwijl wij ombouwen onder genot van een kopje koffie alvast kunt doorlezen (dat maakt het makkelijker om onze demonstratie en uitleg te begrijpen)
- Uw Xbox 360 wordt in uw bijzijn getest met een backup vanuit een externe HDD en met een origineel spel
- U krijgt een uitgebreide demonstratie over de werking van de RGH, de nieuwe FSD Menu en wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen
 Prijzen:
De prijs is afhankelijk van welke type Xbox 360 u heeft.
Welke type heeft u? Klik hier en we zoeken dit samen met u uit!


Xbox 360 PHAT: 90 Euro
 

Xbox 360 SLIM: 100 Euro

Optioneel:
Matrix Trident + installatie (3 NANDS in totaal zodat je veilig op Xbox Live kan): 75 Euro (dit betreft een meerprijs op de normale RGH ombouwprijs). Er komen jaarlijks nieuwe dashboard-updates uit voor de Xbox 360 en uiteindelijk eisen de nieuwste games ook de nieuwste dashboards.
De aangepast RGH-Dashboard en FSD Menu moeten dus van tijd tot tijd geupdate worden, als je echt voldoende tijd en kennis hebt om je erin te verdiepen zou je dit zelf kunnen doen.
Maar aangezien dit een best lastige procedure is kunnen wij indient gewenst ook dit uit handen nemen:
Voor klanten die hun Xbox 360 bij ons hebben laten ombouwen bieden wij daarom updates aan voor de vaste lage prijs van: 25 Euro


 Hoeland duurt de ombouw?


- Een normale RGH ombouw duurt 90 tot 120 minuten. Dus anderhalf tot 2 uur.
- Wilt u ook de Matrix Trident erbij geinstalleerd hebben dan komen er nog 90 minuten bij, totaal dus 3 uur.Bij ons krijgt u 100% Garantie op de ombouw, mocht er iets misgaan tijden het ombouwen (nog nooit gebeurd) dan krijgt u van ons een nieuwe omgebouwde Xbox 360 Console mee naar huis. Wij garanderen dat u tevreden met een omgebouwde Xbox 360 naar huis gaat.