Beoordelingen

 

X360KEY / XK3Y / XKR ODE

Beschikbaarheid: Op voorraad

Xk3y is de meest populaire en betrouwbare ODE emulator / Modchip die compatible is met elke model Xbox 360, deze modchip maakt het mogelijk backups van spellen in .ISO formaat af te spelen vanuit een externe USB Harde Schijf.

€ 75,00
You could receive 5 Points for writing a review and/or rating this product.
You will earn 61 Points for buying this product

* Verplichte velden

€ 75,00

Omschrijving

Dynamodz is officieel RESELLER en DISTRIBUTEUR van x360key, zie: www.x360key.com

Onze Xkey's zijn de nieuwe XKR / XK3Y-R (reloaded) versies
, bij deze xkey versie loopt de data vanuit de xkey moederbord via een flatcable naar een xkey USB dongle aan de achterzijde van de Xbox 360.
Dit werkt natuurlijk veel beter dan een dikke USB-Kabel die bij de oudere x360key revisie werd gebruikt!
Verder is de printplaat van een kleiner formaat zodat deze gemakkelijker past in elke console. 
Uw HDD kan rechtstreeks op x360key's USB dongle worden aangesloten voor gebruik i.c.m. de ISO-MENU of kan via de meegeleverde USB-Kabel met de Xkey-Remote worden aangesloten!  (xkey remote wordt niet meegeleverd, deze verkopen wij niet)

Voor ondersteuning voor uw X360KEY kunt u terecht op onze X360KEY-FORUM

De ombouw met X360key is zeer gemakkelijk zelf te doen (als u een dump kunt maken van uw drive) maar kan tegen een meerprijs van door ons worden geinstalleerd in uw Xbox 360!
Indien u wenst de installatie door ons te laten doen dient u bij de productoptie ''SOFTWARE-INSTALLATIE'' voor ''JA'' te kiezen.
U kunt dan uw Xbox 360 console zonder accessoires opsturen naar onze filiaal in Den Haag (gevestigd aan de Van Meursstraat 4, 2524 XP, Den Haag, Nederland), voeg een kopie van uw order erbij en mail ons uw ordernummer en trackingnummer zodra uw console gepost is. Wij zorgen ervoor dat de compleet geinstalleerd en met een handleiding de volgende dag kostenloos met trackingnummer teruggestuurd wordt.
U kunt er ook voor kiezen persoonlijk langs te komen in onze winkel in Den Haag, maak een afspraak en wij bouwen de X360KEY in terwijl u wacht (neem een kopie van uw order mee als u online besteld en betaald heeft).


X360KEY is een emulator van uw Drive, m.a.w. X360key doet zich voor alsof deze uw DVD-Drive is en ziet uw aangesloten externe HDD als een DVD-Wisselaar vol met backups van uw Games!
Stelt u zich maar eens voor, een Xbox360 JUKEBOX vol met al uw spellen, nooit meer hoeven op te staan om uw schijfje erin te stoppen, vanuit uw luie bank toegang tot al uw games en films!
Inderdaad! Dus X360key stelt u in staat om al uw Xbox 360 (en zelfs Xbox 1) games te spelen vanaf een USB medium zoals een USB hard disk of een USB stick. De x360key is compatible met alle Xbox 360 modellen, zowel Fat als Slim, en biedt geavanceerde functies zoals ISO-MENU, WiFi WEB Interface en de AP25 & AP26 bescherming (meer functies zijn in ontwikkeling).

De bekende en respecteerde team achter X360Key staat bekend om vele producten zoals: Wode Jukebox, Wiikey, Wiikey 2, Wiikey Fusion, Drivekey, Xk3y, PS3Key en nog vele andere producten. Met andere woorden, u bent verzekerd van goede support in de toekomst.

Kenmerken:
* Nu al mogelijk met xkey:
- Web Control Panel - mogelijkheid om je backups te selecteren via een IP-adres vanuit een Smartphone, Tablet, Laptop, enz. (Vereist WiFi-dongle)
- Gebruiksvriendelijk: intuïtieve interface, geen solderen nodig
- ISOMENU, mogelijkheid om je backups te selecteren met uw controller m.b.v. de Xbox 360 Dashboard
- Compatibel met alle Fat en Slim Xbox 360 modellen
- Ondersteunt alle Xbox 360 titels (ook XDG3 AP25 & AP26 titels)
- Ondersteunt de meeste Xbox 1 titels
- Ondersteund het afspelen van media-bestanden
- Ondersteunt de meeste bestandssystemen, inclusief NTFS, EXT2/3/4, en Mac OS X Extended
- High-speed USB2-interface
- Stijlvolle USB-control pad voor de selectie van games en het aansturen van uw x360key
- Krachtig embedded Linux-systeem dat werkt via een MicroSD kaart (meegeleverd)
- Linux-firmware volledig te updaten vanaf USB-media
- FPGA volledig te updaten vanaf een USB-media via ingebouwde, in-systeem JTAG programmering
- Recovery mode - het is altijd mogelijk om te herstellen van een brick
- Geen drive-flash of JTAG mod vereist
- AP25/ AP26 bescherming emulatie
-Xbox Live-ondersteuning


Ombouwen met X360key:

 

x360key bestaat uit 2 delen, een moederbord en een remote.
Het moederbord wordt aangesloten op de SATA-bus in de Xbox360, en zit tussen de schijf en het Xbox 360 moederbord. x360key is een volwaardig computer systeem en draait op embedded Linux. Het is geschikt voor vele dingen, zoals
- Emuleren van de Xbox 360 DVD drive
- Lezen van USB harde schijven en andere USB-media met verschillende bestandssystemen
- Updaten van zichzelf en andere hardware van USB-media
- Communiceren met de remote en andere externe USB-apparaten
- En nog veel meer! (Embedded webserver en een wifi-connectiviteit bijvoorbeeld)

De Remote v2 is een simpel maar stijlvol stukje hardware dat een OLED-display en 3 buttons met een ingebouwde USB-Powered HUB met 2 extra USB-Uitgangen.
Het verbindt het 360key moederbord via een high speed USB2 aansluiting. Het heeft ook USB voor het aansluiten van USB-harde schijven en andere apparaten. Het OLED scherm en de buttons worden gebruikt voor verschillende aspecten van x360 key aan te kunnen sturen. Het wordt ook gebruikt voor het browsen van aangesloten USB media-apparaten en het starten van games. denhaag
Hierbij een DEMO van de x360key zonder gebruik van de REMOTE met de ingebouwde ISO-MENU. De REMOTE hoeft niet verplicht aangesloten te zijn, het is wel handig deze te hebben bij updates van de X360KEY of het instellen van de X360KEY WiFi Dongle.

Zelf ombouwen?
Hier vind u de handleidingHierbij een DEMO van de x360key zonder gebruik van de LCD REMOTE met de ingebouwde ISO-MENU. De REMOTE hoeft niet verplicht aangesloten te zijn, het is wel handig deze te hebben bij updates van de X360KEY of het instellen van de X360KEY WiFi Dongle:


Extra informatie

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.