per pagina
1 artikel(en)

iPhone 3GS 32GB *Wit*

€ 699,99

Apple iPhone 3GS 32GB wit
Nieuw de iPhone 3GS bij Dynamodz.com en zonder een abonnement.
Updaten via iTunes voor nieuwe software & firmware altijd mogelijk.
 

    Alle Talen zijn aanwezig in het toestel.

                                                                                                                                                                                      Wees er snel bij want OP = OP !

 

Graag stellen we de snelste en krachtigste iPhone ooit aan je voor. iPhone 3GS is uitgerust met een video-opnamefunctie, stembediening, tot 32 GB opslagcapaciteit en nog veel meer.

Het is een telefoon, een iPod en een internettoestel in één. Je hebt toegang tot duizenden programma's. En hij maakt gebruik van nieuwe uiterst innovatieve technologieën.

Drie apparaten in één

De iPhone is meer dan alleen een telefoon. De iPhone is drie apparaten in één: een revolutionaire mobiele telefoon, een breedbeeld-iPod en een baanbrekend internettoestel. Mede hierdoor is dit de beste telefoon die je ooit in handen zult krijgen.

Revolutionaire telefoon

Met de Multi-Touch-interface van de iPhone kun je iemand bellen door een naam of nummer aan te raken in je lijst met contactpersonen, je lijst met favorieten, het gesprekkenoverzicht of ergens anders. Met Visual Voicemail kun je je berichten in elke gewenste volgorde afluisteren, net als bij e-mail.

Breedbeeld-iPod

Op het schitterende 3,5-inch display van de iPhone komt je materiaal (muziek, filmjes, enzovoort) optimaal tot zijn recht. En als je je verzameling wilt uitbreiden, kun je muziek en video's draadloos downloaden van de iTunes Store. Bladeren door je nummers en afspeellijsten doe je met één vinger. Je kunt
zelfs door je albumillustraties bladeren met Cover Flow.

Baanbrekend internettoestel

De iPhone maakt gebruik van snelle draadloze 3G- en Wi-Fi-verbindingen en werkt moeiteloos met opgemaakte HTML-e-mailberichten, kaarten met gps en Safari – de meest geavanceerde webbrowser voor mobiele apparatuur. Hij bevat ingebouwde Google- en Yahoo!-zoekfuncties en ook multitasken is geen probleem: je kunt een telefoongesprek voeren terwijl je een foto verstuurt per e-mail of via een Wi-Fi- of 3G-verbinding op het internet surft.

Toegang tot
een schat aan programma's

De iPhone bevat een aantal fenomenale programma's. En in de App Store zijn nog duizenden andere programma's verkrijgbaar, die je met één tikje kunt downloaden. Met elk nieuw programma wordt je iPhone veelzijdiger. Een game spelen, je productiviteit verhogen of even ontspannen: wat je ook op je iPhone wilt doen, er is altijd wel een programma voor te vinden.

Inhoud van de verpakking

  • iPhone 3G S
  • Apple koptelefoon met afstandsbediening en microfoon
  • Dockconnector-naar-USB-kabel
  • USB-lichtnetadapter (UK plug) , EU plug word er apart door ons bijgeleverd.
  • Documentatie
  • Pinnetje voor simkaartsleuf

 

           

per pagina
1 artikel(en)
Winkelen op categorie
Winkelen op

Selectie verfijnen

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€699
€700